Întrebări frecvente

1Ce este leru.ro?
Open Hub și Thecon, în colaborare cu Fundația Comunitară Galați organizează evenimentul Noaptea Elfilor, proiect caritabil care are ca scop construirea celui mai mare magazin online de fapte bune, unde gălățenii sunt invitați să doneze expertiză, servicii și produse pentru strângerea de fonduri, ce urmează a fi utilizate pentru susținerea unor proiecte cu impact în comunitatea locală.
2Cum pot să particip?
Este simplu. Lerul poate fi generat folosind câteva metode magice: Poți să cumperi produse, iar banii vor fi donați cauzelor. Poți contribui punând produse care vor fi vândute sau poți să le faci pe ambele, iar lerul generat de tine va umple sacul moșului cât ai zice #leruiler
3Cum donez?
Pentru a atinge o cantitate de ler cât mai mare, pentru a dona poți să cumperi produsele disponibile pe leru.ro sau poți să apeși direct pe butonul “Vreau să donez”
4Cum cumpăr?
Lerul se strânge cumpărând sau donând. Dacă îți dorești să cumperi, tot ce trebuie să faci este să găsești produsele handmade sau cadourile potrivite pentru tine ori prietenii tăi și să urmezi pașii simpli de pe website.. Livrarea se va face prin FAN Curier direct sub bradul tău.
5Care sunt centrele de colectare donatii?
Sediu Thecon - Str. Siderurgiștilor nr. 9, Galați, România
Fundatia Comunitara Galati - Strada Culturii nr. 1B, Galați, România
Program L- V: 10.00 - 17.00
6Ce este OpenHub?
Înființat în 2012, Clubul Openhub este o comunitate de pasionați ai tehnologiei și comunicării, care atrage atât studenți aflați la primii pași în domeniu, cât și reprezentați ai companiilor de top din Galați și din întreaga țară.
Magazia elfilor