Binele face bine – Atelier Inimă de copil

Este un proiect de economie socială care aparține Fundației Inima de Copil. A fost înființat în anul 2005 și a fost destinat inițial tinerilor cu dizabilități ca atelier de terapie ocupațională, ca o șansă pentru tineri beneficiari ai fundației care nu aveau sau le-ar fi fost greu să ocupe un loc de muncă. 

În prezent la Atelier Inimă de copil sunt implicate și persoane care au nevoie de sprijin, mămici aflate în căutarea unui loc de muncă sau din familiile aflate în programele organizației și voluntari. El este șansa unor locuri de muncă și de susținere a persoanelor vulnerabile. 

Produsele lucrate în atelier sunt în majoritate unicat sau lucrate în serii mici. Prin achiziția directă pe leru.ro a produselor cu tematică de Crăciun, realizate manual de către persoanele care lucrează în Atelier Inima de copil, tu susții locurile de muncă pentru aceste persoane vulnerabile și care sunt atât de importante pentru ele.

Stocul acestor produse este unul limitat, așadar grăbește-te să prinzi lansarea leru.ro. Fondurile strânse prin vânzarea acestor produse vor fi virate integral către Atelier Inimă de copil.

MAGAZIA ELFILOR