100 de copii mai aproape de educație cu 100 de tablete echipate

Sistemul de învățământ trece acum printr-o nouă etapă generată de pandemie: Școala online. Deși o soluție la îndemână, dar și îndelung discutată de către milioane de părinți și cadre didactice, pentru copiii care provin din familii defavorizate învățământul online încă pare un vis îndepărtat. 

Ne-am propus ca prin campania Leru.ro să aducem 100 de elevi din județele Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui mai aproape de școala online şi să reducem astfel distanțele sociale şi economice.

“Pe această cale invităm toți artiștii, influencers și persoanele juridice să ne unim forțele în lupta cu abandonul școlar. Astfel, cei interesați pot dona diferite obiecte din categoriile jucării, decorațiuni, vouchere achiziție servicii sau produse, cărți și bijuterii pe care, odată listate pe leru.ro, cei care cred în cauza noastră să poată licita pentru acestea. Donațiile vor putea fi făcute până la data de 15.12.2020 prin contactarea organizatorilor la 0740470048, iar contravaloarea obținută în urma licitațiilor va fi utilizată pentru achiziția tabletelor și serviciilor de internet.” – Corina Nechifor, Fundația Inimă de Copil.  

Alături de partenerii voluntari Open Hub și Thecon, donațiile achiziționate vor fi transmise către câștigătorii licitațiilor până la data 07.01.2021. Achiziția, echiparea tabletelor și livrarea acestora către copii se va realiza în perioada 4.01 – 07.02.2021, împreună cu consilierii și voluntarii Fundației Inimă de Copil, la domiciliul acestora, aproape de începutul noului semestru școlar.

MAGAZIA ELFILOR